Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI TVRDE:

Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Real nakon jedanaesteraca svladao Manchester City za polufinale Lige prvaka, kazneni udarac promašili i Modri? i Kova?i?
Foto: Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
1/6
19.04.2024.
u 09:25

Navodi se da je razgovarao s nekoliko članova kluba, a onda im priznao: – Ne znam što će se dogoditi, ali ovo bi mogao biti kraj.

Ljubitelji nogometa u srijedu navečer imali su priliku uživati u sjajnom obračunu Real Madrida i Manchester Cityja na Etihadu. U uzvratnoj utakmici četvrtine finala Lige prvaka aktualni prvaci i "kraljevski klub" odigrali su 120. minuta s po jednim pogotkom za svaku momčad, čime je rezultat završio na ukupnih 4:4. To je značilo da su o pobjedniku morali odlučiti penalima, a pucala su ih i dva hrvatska nogometna reprezentativca.

Mateo Kovačić i Luka Modrić promašili su svoje udarce s bijele točke. Na uspjeh kapetana vatrenih to se nije previše odrazilo s obzirom na to da su njegovi suigrači zabijali i na kraju prošli u polufinale Lige prvaka. No, Luka je bio jako emotivan nakon susreta.

Španjolski Defensa Central piše da je Modrić plakao nakon utakmice na Etihadu. Navodi se da su njegovi osjećaji bili podijeljeni – s jedne strane bio je sretan zbog prolaska u polufinale, dok s druge strane nije znao je li to bila posljednja velika utakmica u bijelom dresu. Navodi se da je razgovarao s nekoliko članova kluba, a onda im priznao: – Ne znam što će se dogoditi, ali ovo bi mogao biti kraj.

Modrić je u Realu od 2012. godine, doveo ga je Jose Mourinho i postao je istinska ikona kluba. Ovoga lipnja završava mu ugovor s kraljevskim klubom, a mnoge informacije govore da mu je ovo posljednja sezona na Santiago Bernabeu. Luka je nekoliko puta ponavljao da bi se želio umiroviti u dresu Reala pa ne čudi da je jako emotivan i da će mu teško pasti ako mu se želja ne ostvari.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije