Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDNA U NIZU

Talijanska zvijezda ponovo kažnjena zbog klađenja! Tonali propada sve dublje

FILE PHOTO: Premier League - Newcastle United v Sheffield United
Foto: Scott Heppell/REUTERS
1/3
02.05.2024.
u 19:50

Zbog suspenzije FIGC-a mladi je Talijan u dresu nove momčadi upisao samo osam nastupa i jedan gol, a Newcastle je daleko od ponavljanja prošlosezonskog uspjeha kada je četvrtim mjestom osigurao nastup u Ligi prvaka

Veznjak engleskog nogometnog prvoligaša Newcastle Uniteda Sandro Tonali (23) kažnjen je s dva mjeseca zabrane nastupa uvjetno te sa 20,000 funti zbog kršenja pravila vezanih uz zabranu klađenja u Engleskoj, objavio je Engleski nogometni savez (FA).

Ovako izrečena kazna znači kako će se Tonali moći vratiti natjecanju nakon što mu istekne 10-mjesečna zabrana nastupa koju mu je 27. istopada prošle godine izrekao Talijanski nogometni savez (FIGC) uz uvjet da ne počini novi prekršaj.

VIDEO Barcelona u problemima; Istražuju ih zbog korupcije

Prošle jeseni FIGC je kaznio Tonalija zbog klađenja na utamice u Italiji te zbog toga ovaj talentirani veznjak neće moći nastupiti na EURU u Njemačkoj gdje će Italija braniti naslov prvaka, a jedan od suparnika u skupini B bit će joj Hrvatska.

Na početku ove sezone Tonali je prešao iz Milana u Newcastle za 70 milijuna funti te je odmah pokazao kako bi trebao biti veliko pojačanje za "svrake". No, ubrzo je uslijedila suspenzija FIGC-a pa je mladi Talijan u dresu nove momčadi upisao samo osam nastupa i jedan gol, a Newcastle je daleko od ponavljanja prošlosezonskog uspjeha kada je četvrtim mjestom osigurao nastup u Ligi prvaka.

GALERIJA Lokomotiva srušila Rijeku! (3:1) Šotiček zabio u posljednjim minutama za potpuni poraz gostiju

FILE PHOTO: Premier League - Newcastle United v Sheffield United
1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije