Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNO RJEŠENJE

VIDEO Maestralan potez Luke Modrića, protivnik nakon ovoga nije znao gdje se nalazi

Screenshot
30.04.2024.
u 23:09

Igrala se 79. minuta kada je Modrić briljantnim potezom, vanjskim felšom gotovo idealno poslužio Viniciusa Juniora

Luka Modrić odigrao je svojih dvadesetak minuta u prvom dvoboju polufinala Lige prvaka. Bayern i Real odigrali su na Allianz Areni 2:2, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u igru je ušao u 75. minuti umjesto Tonija Kroosa. Dok su Kroosu domaći navijači uglavnom zviždali pri kontaktu s loptom, kao i kod asistencije za prvi Realov gol na utakmici, Modriću su na jednom potezu zaista mogli samo zapljeskati.

Igrala se 79. minuta kada je Modrić briljantnim potezom, vanjskim felšom gotovo idealno poslužio Viniciusa Juniora. Ovaj je došao do lopte na lijevoj strani i opalio po golu, no nije se tada dalo savladati Manuela Neuera na golu Bayerna. Inače, Vinicius je na utakmici zabio dva pogotka, u 24. i u 83. minuti iz kaznenog udarca, no priliku iz 79. minute nije uspio zabiti.

Inače, Real je baš Viniciusovim golom poveo, a Bayern je u razmaku od 53. do 57. minute najprije izjednačio golom Leroya Sanea, ne bi li Harry Kane iz jedanaesterca preokrenuo na 2:1. Vinicius je četiri minute nakon ove prilike u koju ga je gurnuo Modrić, također iz kaznenog udarca postavio na konačnih 2:2. Uzvratni dvoboj Reala i Bayerna igra se u srijedu, 8. svibnja na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu.

SJAJNO MODRIĆEVO DODAVANJE POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 14

KA
karijes
00:33 01.05.2024.

Maestralan Luka, naš Luka, naš ponos

Avatar Idler 3
Idler 3
07:05 01.05.2024.

Luki naklon sam se meni čini kak je to bila nutarnja, a ne vanjska?!

VO
volimnju
10:34 01.05.2024.

luka najbolji si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije