Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABRI POTEZ

VIDEO Heroj iz Slavonskog Broda spasio vozača koji je s autom zapeo u potopljenom podvožnjaku

Foto: Facebook/Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH
1/24
02.05.2024.
u 21:00

Snažno nevrijeme praćeno tučom i velikom količinom kiše koje je zadesilo Slavonski Brod danas popodne poplavilo je podvožnjake i gradske prometnice.

Prava drama odvijala se danas poslijepodne u podvožnjaku u Kumičićevoj ulici Slavonskom Brodu, koji se za svakog jačeg nevremena pretvori u bazen. Tako je bilo i danas. Očito ne znajući što ga čeka, jedan je vozač unatoč jakoj kiši i ledu veličine graška koji su se sručili nad grad pokušao proći kroz podvoznjak i "zaglavio" pod vodom.

Srećom, u blizini se zatekao Brođanin Hrvoje Mužević, veterinar otprije poznat po humanim akcijama i gestama. Ne dvojeći ni trenutka, priskočio mu je u pomoć. Velikom požrtvovnošću uspio je izvući muškarca iz vode. U pomoć su mu priskočila još tri mladića i zajedno su uspješno izvukli automobil iz vode.

 - Pustolovina. Akcija spašavanja, ali ne mene - napisao je Mužević na svom Facebook profilu pokraj fotografije koju je snimila njegova supruga.

FOTO Slavonski Brod je pod vodom! Pogledajte posljedice snažnog nevremena

1/24

Najavljeno nevrijeme stiglo je u Hrvatsku i najprije zahvatilo Slavonski Brod. Grad je oko 17 sati pogodila jaka kiša, uz munje i gromove, a s kišom je padala i tuča. Velika količina kiše u kratkom je vremenu poplavila podrume brojnih kuća te izazvala probleme u prometu.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO/VIDEO Kakav pogled: Francuski ratni brod uplovio u splitsku luku

1/9

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar gusjenica
gusjenica
22:16 02.05.2024.

Živio sam pored toga podvožnjaka. Ne treba velika kiša da poplavi i teško je to i vidjeti iz auta. Interesantno je da ne postoji nekakav jednostavan način da se kod tolike vode uključi neko crveno svjetlo. Možda je to previše komplicirano za nas?

JA
JapaRuda
06:58 03.05.2024.

Taj je ziher tam negde blizu čekal jer je znal da bu neko zapel i da ga onda on ide kao spasit iz vode duboke do koljena

EV
Evojesam
08:36 03.05.2024.

Nemojmo se bas razbacivati s rijecima. Heroj nije. Dobra volja zbilja je i svaka mu cast sto se uopce isao petljati i nepotrebno pomagati osobi koja je ocito mentalno potkapacitirana i ide voziti kroz vodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije