Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME STIŽE

Ovo su oblaci koji stižu sa zapada, DHMZ objavio upozorenje. I idućih nekoliko dana kiša

Novo nevrijeme se približava Hrvatskoj
rain-alarm
02.05.2024.
u 15:46

Sa zapada dolazi masa oblaka. Kiše će, prema sadašnjoj prognozi, biti i u petak i subotu. Tek u nedjelju nešto stabilnije

"Danas upozorenje zbog mjestimice izraženih pljuskova i grmljavine. No i idućih dana nastavit će se promjenjivo i nestabilno vrijeme pa treba računati na mjestimičnu kišu te pljuskove, osobito u nešto oblačniji i manje topao petak", upozorio je DHMZ na Twitteru. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, uz nestabilnosti lokalno pojačan, najavljuju.

I na stranici Rain Alarma vidi se kako nam sa zapada dolazi masa oblaka. Karta DHMZ-a Hrvatske danas je gotovo cijela u žutom. To upozorenje znači da je vrijeme potencijalno opasno. 

I sutra kiša i niže temperature. "Umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, ponegdje i pljuskovima i grmljavinom, koji uglavnom na istoku i jugu mogu biti izraženiji. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni, poslijepodne sjeverozapadni, na Jadranu mjestimice jak. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na Jadranu između 11 i 15, a najviša dnevna uglavnom od 16 do 21 °C, u gorju malo niža", kaže DHMZ. Kiše će, prema sadašnjoj prognozi, biti i u subotu. Tek u nedjelju nešto stabilnije.

FOTO/VIDEO Kakav pogled: Francuski ratni brod uplovio u splitsku luku

Novo nevrijeme se približava Hrvatskoj
1/9

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije