Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bruno jelusić

Brat Dine Jelusića u Potjeri nadigrao lovca Kotigu: 'Želim zahvaliti Deanu što mi je digao inat da dam sve od sebe'

Foto: HTV Screenshot
1/13
02.05.2024.
u 20:58

Bruno je u brzopoteznim pitanjima prikupio 4500 eura, odnosno imao devet točnih odgovora te se na ploči odlučio za višu ponudu od 18.000 eura. Bruno je na ploči imao samo jedan netočan odgovor, što je bilo dovoljno da dođe do završne potjere.

Mlađi brat glazbenika Dine Jelusića, Bruno Jelusić, natjecao se u kvizu "Potjera". Bruno je u brzopoteznim pitanjima prikupio 4500 eura, odnosno imao devet točnih odgovora te se na ploči odlučio za višu ponudu od 18.000 eura. Bruno je na ploči imao samo jedan netočan odgovor, što je bilo dovoljno da dođe do završne potjere. U završnoj potjeri bio je samo s jednim kolegom iz ekipe te su uspjeli pobjeći lovcu Deanu Kotigi. Bruno i njegov kolega u završnoj potjeri su obranili 20.000 eura i to sa 16 koraka prednosti. 

- Bili smo kompatibilan tim. Želim zahvaliti Deanu što mi je digao inat da dam sve od sebe - rekao je Bruno, dok je njegov kolega iz ekipe kazao kako je Bruno obavio 90 posto posla. Pohvalu je dobio i od lovca.

Foto: HTV Screenshot

- Mi uvijek navijamo za dobre igrače, volimo hrabre i dobre natjecatelje. Mi smo uvijek na vašoj strani. Što se tiče mog seta, bilo bi mi krivo da sam vas stigao. Apsolutno se zaslužili pobjedu, kapa dolje - rekao je Kotiga.

Inače, Bruni je ovo drugi nastup u "Potjeri", prvi je bio u listopadu 2023. godine. Bruno je Dinin mlađi brat, a imali smo ga priliku vidjeti na dodjeli nagrade Porin gdje je sa sestrom Lorenom preuzeo nagradu. Naime, Dino je osvojio Porin za najbolji album rock glazbe, a dodjela nagrade bila je u vrijeme njegovog koncerta, pa su nagradu preuzele njegovi brat i sestra. Dodajmo da se i Bruno bavi glazbom. Svira klavir i gitaru, a ni pjevanje mu nije strano. 

VIDEO Baby Lasagna ponovno prvi na eurovizijskim kladionicama

Komentara 1

Avatar southman
southman
23:17 02.05.2024.

Dečko je genijalan i neurotičan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije