Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJUĆE POJAVLJIVANJE

Sjećate li je se? Domaću glumicu dugo nismo vidjeli, a sad se pojavila u najslađem društvu

6. ožujka 1984., Makarska: Rođena glumica Iva Visković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/12
19.04.2024.
u 19:30

Domaća filmska, televizijska i kazališna glumica Iva Visković najpoznatija je po ulogama u domaćim televizijskim serijama, no već se neko vrijeme krije od očiju javnosti. Sad se pojavila na premijeri predstave u iznenađujućem društvu.

Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica Iva Visković (40) prepoznatljivost je stekla pojavom u domaćim serijama, no već neko vrijeme živi daleko od očiju javnosti, a male ekrane zamijenila je daskama koje život znače. Sad je napokon odlučila prekinuti medijsku ilegalu. Naime, u kazalištu Trešnja održana je premijera predstave 'Čudnovate zgode šegrta Hlapića', na kojoj je jedna od gošći bila upravo Iva. Lijepa 40-godišnja Makaranka primjećena je u društvu svoje ljubimice, kćerkice Mine, s kojom je oduševljeno pozirala za objektive kamera.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Unatoč dugogodišnjem izbivanju s javne scene, teško je ne primijetiti da se glumica nije gotovo uopće promijenila od početka karijere, a njezin mladoliko lepršavi izgled i osmijeh ne daju ni naslutiti da je nedavno zakoračila u četvrto desetljeće života. Na fotografiji nosi proljetno žutu dolčevitu sa zanimljivim motivima, koja savršeno pristaje uz odlično rasploženje izazvano igrom s zaigranom mezimicom.

 
6. ožujka 1984., Makarska: Rođena glumica Iva Visković
1/12

Kćerkicu je dobila zajedno sa suprugom Filipom Križanom, za kojeg se u tajnosti udala u veljači 2015. godine u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici pred najbližom rodbinom i prijateljima. Njih dvoje upoznali su se na Akademiji kao poslovni kolege, budući da se Filip također bavi glumom, a Mina je na svijet stigla samo dva mjeseca nakon vjenčanja. O njihovom privatnom životu malo toga se zna.

Prošle godine supružnici su u sklopu 70. Pula film festivala zajedno pohodili premijeru filma 'Sedmo nebo' redateljice Jasne Nanut, u kojem je Iva tumačila jednu od sporednih uloga. Zajedno s Filipom prošetala se crvenim tepihom i spremno pozirala fotografima odjevena u otvorenu crnu haljinu koja ističe njezinu vitku figuru.

VEZANI ČLANCI:

Glumica se u rijetkom medijskom istupu za Story otvorila o kćeri: - Moja je Mina divno dijete, veselo, zaigrano. Kako i ne bi bila kad dolazi iz umjetničke obitelji - kaže, a još ranije je otkrila koliko je majčinstvo usrećuje: - Nitko sretniji od mene. Zakoračila sam u novi svijet i svaki mi dan donosi iznenađenje. Prvi su dani uz bebu bili besani, ali brzo sam se suočila sa svime i sad cijenim svaki trenutak. S dolaskom djeteta sve se promijeni, jer to maleno biće dolazi u središte svega. Odnos nam je danas samo još ljepši i dublji - objasnila je.    

Posljednjih godina Iva se posvetila glumi u kazalištu, a publika je se rado sjeća sa sredine 2000-ih kad je glumila u brojnim hrvatskim sapunicama. Najviše se istaknula ulogom slikarice Nine Radić u seriji 'Ljubav u zaleđu'. Iako ne toliko medijski aktivna, Visković u nastavku karijere osvaja brojne glumačke nagrade. Primjerice, 2011. je nagrađena za najbolju žensku ulogu u predstavi za djecu, 'Justa', a dobitnica je i nagrade Zlatni smijeh na 37. Danima satire 'Fadil Hadžić' za ulogu pjevačice Maje u Grupi Borivoja Radakovića.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
20:35 19.04.2024.

vele da se prve uloge pamte. a ako se ne varam to jebilo tko te sisa. za menu zauvijek zbunjena djevojka bez stava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije