Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Nema kraja sreći u plavom plemenu! Odnijeli još jednu pobjedu u igri za plemenski imunitet

Foto: Nova TV
1/7
02.05.2024.
u 23:30

Za pobjedu je bilo potrebno osvojiti deset bodova, a u posljednjoj rundi, plavi su pokazali svoju najveću snagu. Luka je donio ključni bod u okršaju protiv Vojislava, čime su plavi osigurali pobjedu nad crvenima rezultatom 10:4. Rekorderka Survivora s četiri odigrane runde bila je Nancy, pri čemu je osvojila tri boda za svoj tim.

Emocije su se usijale u najnovijoj epizodi Survivora dok su se natjecatelji suočavali s izazovima i neizvjesnostima na putu prema plemenskom imunitetu. Pred njima je bio jedan od najzahtjevnijih poligona, a taktika, snaga i izdržljivost bili su ključni za uspjeh.

Natjecanje je započelo bez Mateje u plavom plemenu i bez Mitra u crvenom plemenu, zbog ozljeda koje su ih spriječile da sudjeluju u izazovu. Poligon je uključivao plivanje u bazenu, složene prepreke te premještanje i ponovno slaganje kocki, što je zahtijevalo preciznost i brzinu.

Za pobjedu je bilo potrebno osvojiti deset bodova, a u posljednjoj rundi, plavi su pokazali svoju najveću snagu. Luka je donio ključni bod u okršaju protiv Vojislava, čime su plavi osigurali pobjedu nad crvenima rezultatom 10:4. Rekorderka Survivora s četiri odigrane runde bila je Nancy, pri čemu je osvojila tri boda za svoj tim. „Energiju crpim od svojih doma. Od trenutka kad sam obavila audio poziv, dečko mi je rekao da njegove dvije sestrične gledaju Survivor i želim da budu što ponosnije na mene“, ispričala je Nancy.

Međutim, nije sve prošlo bez posljedica. Tijekom izazova, Vesna je zapela za prepreku i ozlijedila koljeno, zbog čega je morala napustiti poligon. Bez ozljeda nije prošao ni plavi tim, pa je Martina završila igru na poligonu sa zavojem na nozi. „Sretna sam jer smo sačuvali svoje pleme, a ostalo će biti dobro“, kratko je komentirala Martina. 

Suočeni s ovim novim preokretima, natjecatelji se pripremaju za nove izazove i taktičke poteze u borbi za preživljavanje na otoku. Pratite sljedeću epizodu Survivora kako biste saznali što donosi nova runda izazova i kako će se dinamika plemena promijeniti. 

VIDEO Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije