Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUBEN VAN GUCHT

Suprug Blanke Vlašić objavio fotku s njihovim sinčićem i pokazao da su otvorili sezonu kupanja

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/21
02.05.2024.
u 21:40

Ruben je na svom Instagramu objavio fotku sa splitske plaže Firule na kojoj je pokazao kako sa sinom Mondom ulazi u more.

Suprug Blanke Vlašić, novinar i komentator Ruben van Gucht, često na društvenim mrežama podijeli obiteljske fotografije, a sada je pokazao da se sa sinom otvorio sezonu kupanja. Naime, Ruben je na svom Instagramu objavio fotku sa splitske plaže Firule na kojoj je pokazao kako sa sinom Mondom ulazi u more. "Zauvijek", napisao je uz fotku na kojoj drži sinčića za ruku te napisao da ih je fotkala Blanka, a prizor je raznježio fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Dodajmo i da naša proslavljena atletičarka često pokazuje obiteljske trenutke. Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan. Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

VIDEO Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije