Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužni oproštaj

Preminuo otac Toše Proeskog: Kći Dora oprostila se fotkom koja slama srce

Foto: Facebook
1/20
02.05.2024.
u 12:53

Danas je domaće medije iznenadila tužna vijest da je preminuo otac pokojnog makedonskog glazbenika Toše Proeskog

Preminuo je Nikola Proeski, otac Toše i Dore Proeski. Ona je na društvenoj mreži Facebook podijelila ovu tužnu vijest. Naime, objavila je fotografiju na kojoj on grli Tošu, a mnogi su se u komentarima oprostili od Nikole.

"Koliko ljubavi je na ovoj fotografiji, ne mogu vjerovati, još sam u šoku. Počivao u miru, Nikola najdraži", "Neka mu je laka zemlja", samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsjetimo, nakon Tošine smrti, njegov otac Nikola rijetko se pojavljivao u javnosti. Ranije je za sinovu slavu kazao da je to nešto najljepše što mu se moglo dogoditi u životu, a svog sina Tošu nazivao je Božjim djetetom. 

Foto: Facebook

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/7

 

Nikola i njegova supruga Dominika nakon Tošine smrti 2007. godine pred istražnim sucem kruševskog suda kazali su kako ne traže nikakvu odštetu za smrt svog sina, zato što ne krive njegova prijatelja Georgija Georgijevskog za prometnu nesreću koja se dogodila na autoputu u Hrvatskoj. Georgij je vozio džip u kojem je Toše poginuo. 

 

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije