Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U SAD-U

Nepoznati muškarac polio se tekućinom i zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Trumpu

The criminal trial of former U.S. President Trump continues in New York
Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS
19.04.2024.
u 20:31

Hitna pomoć prevezla je čovjeka u bolnicu u kritičnom stanju

Pred zgradom u kojoj se sudi bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu danas poslijepodne nepoznati muškarac polio se tekućinom i zapalio. Incident se dogodio u parku ispred zgrade kaznenog suda u američkoj saveznoj državi New York za vrijeme suđenja Trumpu, u petak oko 13:30 po lokalnom vremenu.

Uznemirujuće snimke koje se šire društvenim mrežama prikazuju muškarca, za kojeg policija kaže da je 20-ih godina i možda beskućnik, kako mirno sjedi u potpunosti obavijen plamenom, a zatim njegovo pougljeno tijelo kako se trza na podu dok promatrači trče prema njemu s aparatima za gašenje požara.

Muškarac je sjedio na klupi ispred parka kada je odjednom bacio svoje stvari na pod, polio se nekom tekućinom i počeo gorjeti, rekli su svjedoci za New York Post. "Čuo sam neki zveket, to je bilo kada su mu stvari popadale. Onda je izvukao neku kantu i počeo se polijevati, pomislio sam - ovo bi moglo biti grozno" rekao je jedan od svjedoka.

Dodao je kako mu se čini da je muškarac imao upaljač kojim je zapalio vatru, no još nije posve jasno kako je požar buknuo. Hitna pomoć prevezla je čovjeka u bolnicu u kritičnom stanju.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BP
Besposlen pop
09:19 20.04.2024.

Možda je i bio nepoznat kad se pisao ovaj članak, ali sad mu se zna ime. Pokojnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije