Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROŠENJE EU NOVCA

Kako je počela akcija EPPO-a: Istragu prema suradniku ministrice Koržinek usmjerila Porezna

02.05.2024.
u 22:25

Kad je EPPO kojemu je na čelu Laura Kövesi u lipnju prošle godine češljao Ministarstvo kulture i ugovor s Geodetskim fakultetom, djelatnik tamošnjeg Samostalnog sektora za financijske istrage istražiteljima je sugerirano kako usmjeriti istragu i koje upite postaviti Državnoj riznici kako bi se sporni projekt mogao podvesti pod nadležnost EPPO-a

Komentara 12

PV
prcko.vita
10:00 03.05.2024.

Akcija je počela tako da mi još uvijek nemamo svoje institucije da hvataju lopove nego moramo čekati da nam europa naredi i pokaže dokaze. A to je jako tužno.

DT
Don’t look AP
21:07 04.05.2024.

Plenković (ostalim HDZ-ovcima): pa dobro, jeste li bas svi reducirane pameti??? Pa koliko puta vam treba reći PRORAČUNSKA! DOMAĆA sredstva MOŽETE! A europska.. (sad već tužnim, umornim glasom) neemojte ljudi.. nemojte. Pa znate li koliko se ja tamo t(u)rudim i umaram da ostavim dobar dojam.. svako malo u taj Brisel.. umoran sam više! (Na rubu suza)..

KA
kalafat123
09:03 03.05.2024.

Da Porezna nije pod upravom i kontrolom Rijeka pravde do otkrića švindleraja nikada ne bi došlo. Jasno ko' dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije