Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravio si je 'harem'

U vezi je sa sedam djevojaka: 'Moja pravila za nove ljubavnice su stroga'

@lxxander.thegr8
19.04.2024.
u 12:30

Želi da sve njegove djevojke budu biseksualne kako bi u spavaćoj sobi vladao sklad i kako bi ona mogla biti mjesto ‘istraživanja’.

S haremom od sedam djevojaka, ovaj muškarac sigurno ima pune ruke posla - ali on traži još jednu ljubavnicu. LX Ander, koji je na misiji da postane moderni Hugh Hefner, vjeruje da ima odgovor za prevladavanje svih negativnih osjećaja unutar svoje grupe ljubavnika i da nikada neće doći do ljubomore među njima, piše Mirror.

LX Ander, koji dolazi iz Yorkshirea, ali trenutno živi i radi u LA-u kao glazbeni producent, misli da je održavanje harmonije lako postići: ‘Sve je u komunikaciji i zajedničkom radu na tim osjećajima. Ponekad jednoj partnerici neko vrijeme moram posvetiti više pažnje i ljubavi nego ostalima’. 

 

Unatoč vremenu koje je potrebno da svi budu zadovoljni, LX je uvijek u potrazi za novim djevojkama, ali ima visoke standarde i ‘razrađen’ postupak provjere. Sklon je birati žene niže visine, ‘zgodne’ i prirodne bez teške šminke.

A, Kada je riječ o emocionalnim atributima? ‘Trebam djevojku koja je iskreno zainteresirana za pravu vezu’, kaže 33-godišnjak, ‘Svako malo iznova upoznajem djevojke koje pokušavaju izlaziti sa mnom na 'transakcijski' način i to me stvarno odbija. Ako osjećam da ona ima skriveni plan, odlazim’. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Ona mora biti slatka i nježna – ne previše užurbana – ali ja imam tendenciju privući vibru 'zločestih djevojaka'. Iako su moji favoriti introverti i stvarno volim nekoga tko je fizički nježnog izgleda’, dodaje. 

LX želi da sve njegove djevojke budu biseksualne kako bi u spavaćoj sobi vladao sklad i kako bi ona mogla biti mjesto ‘istraživanja’. Objašnjava: ‘Želim nekoga koga jednako uzbuđuju žene kao i muškarci. Treba mi ​​stvari da ostanu zanimljive sa svima koji su uključeni’. 

LX misli da bi svatko trebao isprobati njegov način života, odlučio je da je to za njega jer smatra da je to ispravno te je vidio prijatelje i druge oko sebe ‘uništene’ tradicionalnim odnosima. Misli da takvi odnosi ne odgovaraju velikom broju ljudi, zbog čega nastavljaju s prevarama. ‘Previše ljudi lažu sami sebi o svojim željama i osjećajima u vezi – a monogamija može biti prilično toksična’, kaže, ‘Muškarci su biološki programirani da 'šire svoje sjeme' i ne bi se trebali osjećati krivima što ih privlače drugi ljudi’. 

VEZANI ČLANCI: 

Iako se slaže da bi deset djevojaka bio ‘izazov’, LX planira nastaviti povećavati svoj harem dok ne bude zadovoljan. ‘Ponekad se osjećam kao da sam 'pružatelj usluga' za svoje djevojke – one dolaze k meni i ispunjavaju svoje potrebe. Sve dok se svi uključeni osjećaju sigurno i ugodno, to je jedino što je važno’, kaže.

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije