Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li Plenković ponoviti Karamarkovu grešku, a hoće li Penava Škorinu?

19.04.2024. u 18:36

U DP-u moraju biti svjesni da je HDZ naučio lekciju s Mostom. U trenutku kad je odbio staviti svoj potpis uz Milanovićev, Karamarko je bio imao sve adute u rukavu. Da je tada odbio ucjenu i odlučio se na nove izbore, sasvim sigurno bi na njima odnio mnogo uvjerljiviju pobjedu. LEAD: "Rijeke pravde" su Plenkovića prisilile na koaliranje s najdesnijim strankama u hrvatskom parlamentu. A to pak znači da su Milanović i Grbin cijelu Hrvatsku pogurali udesno

Komentara 9

DA
damascus
23:05 19.04.2024.

Jedini je problem što Plenkovićev HDZ ni najmanje ne podsjeća na Tuđmanov HDZ.

FR
FraneTente1861
09:43 20.04.2024.

Svaka cast Plenkovicu na pobjedu.Ali usporedivati Plekovicem s Tudjmanom je suludo!Tudjman nikada nebi uzeo Euro ili koalirao s SDSSom.DP nije nikakva ekstremna stranka.Ako ide ponovo na izbore Plenkovic, praksa je da narod kazni te koji to ucine.Povijesna je prilika daa Hrvatska ostane na Europskom putu ali vrati se na suverenisticke korijene sto Tudjman je predstavljao i DP nudi!!

Avatar southman
southman
12:16 21.04.2024.

Svakoj normalnom biracu je jasno da HR u 2024.g. ne treba Tudmanov nego Plenkovicev HDZ. Srecom takvih normalnih ima 61 a onih drugih 14 mandata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije