Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TRENER

Njemački mediji otkrivaju sudbinu Bjelice, njegova avantura u Berlinu neslavno će završiti

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
01.05.2024.
u 15:16

Union Berlin u posljednji je pet utakmica upisao tri poraza i dva remija pa njemački mediji kritiziraju Bjelicu. Njemački Kicker piše da u klubu nisu zadovoljni njegovim radom i da na ljeto odlazi.

Union Berlin koji vodi hrvatski trener Nenad Bjelica bori se za ostanak u Bundesligi. Berlin je na 14. mjestu s 30 bodova, koliko ima i Bochum, dok je Mainz skupio 28. A momčad koja završi na 16. mjestu morat će igrati kvalifikacije za ostanak u ligi.

Union Berlin u posljednji je pet utakmica upisao tri poraza i dva remija pa njemački mediji kritiziraju Bjelicu. Njemački Kicker piše da u klubu nisu zadovoljni njegovim radom i da na ljeto odlazi.

"Bjelica do danas nije uspio okrenuti situaciju i vodstvo kluba mu neće povjeriti daljnje razvijanje momčadi", navodi Kicker.

Bjelica bi mogao dobiti otkaz i prije kraja prvenstva.

"Navodno se razmišljalo o razlazu i prije utakmice s Bochumom. Predsjedništvo je o tome raspravljalo u ponedjeljak navečer, no Bjelica i Union će se zajedno boriti za ostanak, iako ni raniji razlaz nije potpuno isključen", piše Kicker.

Bjelica je Union Berlin preuzeo krajem prošle godine i po svemu sudeći u klubu će se sadržati oko šest mjeseci. U trenerskoj je karijeri vodio brojne klubove kao što su Austrija, Spezija, Lech, Dinamo, Osijek i Trabzonspor.

 

 

Komentara 6

FR
freeshooter
17:09 01.05.2024.

...e dragi Neno, rezultati su bili samo u Dinamu... jer iza njega je stajao Zoran M koji je i složio tu megamomčad... sve ovo kasnije se svodi na otpremnine, rezultata nigdje, samo žal za propuštenim u Dinamu, i to opet zbog novaca...

DE
Dex
20:29 01.05.2024.

Operacija Otpremnina opet uspjela

Avatar mrIvan
mrIvan
21:28 01.05.2024.

Sad će opet za koji tjedan - nakon što se otkaže stan u Berlinu - krenuti priča da Jakir nije uspio razviti momčad i da ima par dobrih a slobodnih trenera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije