Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDI U 150 DRŽAVA

S manje brige na put: Hrvat osmislio aplikaciju koja će vam olakšati svako putovanje

Na današnji dan prije 15 godina predstavljen je prvi iPhone američke kompanije Apple
Igor Soban/PIXSELL
02.05.2024.
u 13:45

Cilj aplikacije je promijeniti iskustvo putovanja omogućujući putnicima kupnju eSim lokalnih mobilnih kartica za korištenje interneta u preko 150 država svijeta

Kristijan Iličić, hrvatski travel bloger i vlasnik agencije Nomadik Travel otvorio je tvrtku u Dubaiju i s poslovnim partnerom Hasanom Karisikom pokrenuo eSim aplikaciju Lyntel. Cilj aplikacije je promijeniti iskustvo putovanja omogućujući putnicima kupnju eSim lokalnih mobilnih kartica za korištenje interneta u preko 150 država svijeta, i to kroz jednostavno digitalno rješenje, piše hrturizam.hr.

 

"Internet i komunikacija su obilježili moj život. Od klinca koji je s osamnaest godina napravio web portal i prodao ga za sedmeroznamenkastu cifru do današnjeg posla koji mi je omogućio da ljubav i strast pretvorim u posao. Kada sam razmišljao što je najviše obilježilo moj život zadnjih 10 godina - to je svakako komunikacija. I online i offline. Proputovao sam više od 194 države, no u toj količini destinacija Tajland ima posebno mjesto u mom životu. Tu sam vodio svoje prve turističke grupe, tu znam ostati po mjesec i više dana, pisati, raditi, odmarati se...Sve to vrijeme mi je povezanost od vitalnog značaja, zbog kontakta s klijentima, obitelji i poslovnim partnerima", rekao je Iličić.

VEZANI ČALNCI:

Zbog toga je, ističe, s partnerima lansirao Lyntel koji omogućuje kupnju eSIM kartica uz mogućnost raznih paketa internetskog prometa.

FOTOGALERIJA Jesmo li kušali najsmrdljiviji slatkiš na svijetu?

Na današnji dan prije 15 godina predstavljen je prvi iPhone američke kompanije Apple
1/27

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije