Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Automobil se zabio u tramvaj na križanju Ilice i Primorske, putnici morali izići

Nesreća u Zagrebu
Screenshot
30.04.2024.
u 14:10

Naknadno nam je potvrđeno da događaj nije evidentiran kao prometna nesreća, već lakše okrznuće. Policija ipak nije izlazila na teren, već su vozači razmijenili podatke, fotografirali štetu i nastavili.

U utorak 30. travnja poslije 13:30 dogodio se incident koja je izazvao kraći zastoj u prometu u centru Zagreba. Naime, na križanju Ilice i Primorske jedan automobil zabio se u tramvaj.

Putnici u tramvaju morali su izići iz javnog prijevoza i potražiti drugi način da bi stigli do odredišta, a zbog incidenta pozvana je i policija. Za sada nema informacija o ozlijeđenim osobama ili većoj materijalnoj šteti.

Naknadno nam je potvrđeno da događaj nije evidentiran kao prometna nesreća, već lakše okrznuće. Policija ipak nije izlazila na teren, već su vozači razmijenili podatke, fotografirali štetu i nastavili.

Zastoj je, doznajemo, bio otprilike pet minuta, a tramvaj je nastavio s redovnim prometnom na liniji s obzirom na to je nastala samo ogrebotina, a materijalne štete nema. Srećom, nema ni ozlijeđenih putnika.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovako izgleda pakao na zemlji: Stanovnici se prže na plus 40, pogledajte u čemu pronalaze spas

Nesreća u Zagrebu
1/30
Ključne riječi

Komentara 7

GL
Glagoljica
14:54 30.04.2024.

Moras biti totalno dekoncentriran ili totalno lud za ovu i slicne prometne nesrece!

TM
trade_mark
15:27 30.04.2024.

to sve tomašević kriv! da je milan živ to se nikad ne bi dogodilo!

Avatar SindikatVozača
SindikatVozača
15:00 30.04.2024.

Nije ovo slučajno, baš na dan kad je protiv Banožića podignuta optužnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije