Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DVA ZAGREBAČKA KVARTA

Otvoreni svibanjski upisi u Trčaonu: 'Otkrijte prednosti nordijskog hodanja'

Foto: Trčaona
1/6
01.05.2024.
u 11:00

Hodanje s nordijskim štapovima aktivira 90 posto mišića i povećava potrošnju kalorija

– Ima li boljeg načina da uđete u topli i osunčani svibanj nego s novom dozom energije i zdravlja? Ako ste razmišljali o rekreaciji, ali ste čekali pravu priliku, evo je! Trčaona najavljuje nove početničke grupe nordijskog hodanja koje će krenuti 13. svibnja na savskom nasipu te 14. svibnja u Parku Maksimir – poručuju organizatori. 

"Otkrijte prednosti nordijskog hodanja uz Trčaonu!"

Pridružite se Trčaonu uz odlične trenere koji će se pobrinut da svaki korak koji napravite bude u pravom smjeru prema vašim ciljevima i dobrobiti, poručuju te dodaju kako hodanje s nordijskim štapovima aktivira čak 90 % mišića vašeg tijela, povećava potrošnju kalorija i potiče bolji protok kisika, što omogućuje energičniji i vitalniji život. – Uživajte u pozitivnoj i poticajnoj atmosferi naših grupnih treninga, gdje podrška i motivacija svakog člana čine razliku – poručuju organizatori Trčaone. 

Trčaona se održava ponedjeljkom, srijedom i petkom na Savskom nasipu od 18:00 do 19:00 sati te u Maksimiru utorkom, četvrtkom i subotom od 18:00 do 19:00 sati, subotom čak i u jutarnjim satima od 10:00 do 11:00.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije