Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVE NOVI ROĐENDAN
Povratak na članak

Petero djece moglo ostati bez majke: Maju i Martinu izvukli iz smrskanog auta, nakon nesreće poslale važnu poruku

Nesreću je izazvao 71-godišnji vozač osobnog vozila koji je u desnom oštrom zavoju prešao u suprotnu traku i udario u automobil koji je išao iz suprotnog smjera. U njemu su bile dvije žene – kćeri, supruge, majke – Maja Krmpotić i njena prijateljica Martina.

Komentari 2

JO
jožica
16:27 02.05.2024.

71 godina, po izgledu auta nije ni mala brzina. Dakle nema pojam o brzini niti pojam o prostoru.

VL
DI
dino85
16:44 02.05.2024.

U 85% slučajeva se radi ili o pijanstvu ili je žurio po rezervni dio dok se nije zatvorilo, ili selidba od kafića do kafića. Nesmijem se ni zamisliti šta bi bilo na nasim cestama da nemamo osobne automobili, pa da umjesto njih vozimo traktore i kamijone, ajme što bi bilo veselo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.