Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOROVO SELO

Penava: Sve opcije su otvorene, razgovara se sa svim stranama

Zagreb: Ivan Penava održao konferenciju za medije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/16
02.05.2024.
u 12:23

Nikakva ministarstva i imena nam nisu valuta - kazao je Penava

- Sve je otvoreno. Sve opcije su otvorene, razgovara se sa svim stranama s puno uvažavanja, bez ucjenjivanja - rekao je Ivan Penava u Borovom selu na obilježavanju  33. obljetnice pogibije dvanaest redarstvenika.

Kazao je i kako su oni za opciju konstrukcije vlade ali i za opciju novih izbora

- Nikakva ministarstva i imena nam nisu valuta - kazao je. Rekao je i kako kontinuitet vlasti ima SDSS.

- Jedini zaključak koji možete izvući zašto nisu kažnjeni zločinci za Borovo selo, zašto stoji spomenik četničkom vojvodi odgovornom za masakr hrvatskih redarstvenika... to je ta točka i jasno je svima da je to nešto na što Domovinski pokret pristati neće taman bio sam i izazvao po tisućiti put izbore - objasnio je Penava.

VEZANI ČLANCI

Govoreći o izborima za EU parlament kazao je kako kampanja prolazi u sjeni ovih dogovora oko sastavljanja vlade. Rekao je da se nadaju jednom mandatu, ali i da bi 'voljeli uzeti i drugi'. 

Na pitanje je li u pregovorima s HDZ-om na jednom od sastanka bio i Milorad Pupovac, Penava je kazao kako 'nije bio i neće biti'.

- To vam obećavam, nikada to nije bila relacija - kazao je dodajući kako ovime ni u jednoj mjeri ne 'poziva na mržnju prema gospodinu Pupovcu ili bilo kome drugome'.

Zagreb: Ivan Penava održao konferenciju za medije
1/16

 

Komentara 7

Avatar southman
southman
13:04 02.05.2024.

🤣🤣🤣 Penava je najbolji stund up komicar u zemlji.

BU
burza
16:40 02.05.2024.

Pa dajte se vec odlucite nemozete biti i crveni i crni

Avatar jambo
jambo
22:38 02.05.2024.

Penavi je mjesto uz Grbina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije