Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeteće poruke Europi

Ne treba Europljane plašiti Trumpom iz 2020., lekcije su naučene

12.01.2024.
u 17:41

I Hrvatske se tiče ova priča, jer i naš LNG terminal je napokon izgrađen pod paskom i pritiscima – Trumpa

Komentara 13

VE
Verwoerd
17:56 12.01.2024.

Ne da se ne strašimo nego molimo Boga da pobijedi jer je situacija u cijelom svijetu, ne samo u Europi, bila bolja za njegovog mandata nego što je to slučaj zadnje 3 godine.

KI
kiselovrhnje
18:04 12.01.2024.

Da, naucili smo da je Trump jedini predsjednik u zadnje vrijeme koji nije zapoceo novi rat unatoc tome sto mainstream uvjerava ljude da su Republikanci neki opasni huskaci. Takoder Trump je odavno prije rata u Ukrajini upozoravao EU da previse ovise o Rusiji i da ce oni iskoristiti tu slabost na sto su se Njemci smijali. Danas u Njemackoj vidimo totalni kolaps industrije, mislim da im vise nije smijesno.

ST
sttipe
20:17 12.01.2024.

I oba kažu šta ONI misle, ne čitaju sa blesimetra, šta je neki spin doktor sročio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije