Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blinkenov znakoviti posjet Kijevu

Vojni analitičar smatra da Ukrajina i s američkom pomoći teško može preokrenuti stanje na terenu, jedan je glavni razlog

15.05.2024.
u 18:02

Blinken je jučer ekspresno posjetio Kijev i poslao umirujuće poruke Ukrajincima - Amerika je uz vas! Ne čemu se temelje te ohrabrujuće poruke? Kakav čarobni štapić je donio Blinken Zelenskom?

Komentara 27

VI
Vérité Indolore56
18:52 15.05.2024.

Pretvarati se da imamo posla s podlim trgovcima koje zanima samo novac putem ovoga rata i koji odbijaju vidjeti matricu globalističkog plana neoprostiva je pogreška koju nitko od nas ne može napraviti, ako doista želimo zaustaviti prijetnju koja se nadvila nad cijelim čovječanstvom. “Rusi imaju milijun ljudi pod teškim oružjem, visokim moralom, zahuktanu ekonomiju i ratnu proizvodnju velikog kapaciteta, oni ne blefiraju, oni će ovo izgurat do kraja i spremni su na sve. EU vojska je komična i minimalna. Nato nikad nije građen sa planovima ili sposobnostima velikog konvencionalnog sukoba – ta je doktrina napuštena prije 30 godina. Možda bi se i moglo preorijentirat na ratnu proizvodnju, no bit je u tome da to košta planine novca kojeg nema a Nato tehnički nije nu u ratu, samo u biznisu destabilizacije, krađe i hranjenja vojno industrijskog kompleksa.U ovom trenutku ne postoji nikakva šansa da rusija izgubi ovaj rat, on je tehnički već dobiven, ovo su samo detalji. U slučaju ozbiljne Nato intervencije i/ili zračne podrške, taktičke nuklearke lete prema bazama u poljskoj, rumunjskoj, ukrajini, svemu što je uključeno u direktni sukob. A onda na Washingtonu ostaje da odluči da li će zbog jedne čađave rumunjske, glupe poljske i nebitne ukrajine gorjeti new york, wahington, moskva, london, pariz … Što mislite tko će prvi podvit rep”.

MA
Maksimiliano
18:10 15.05.2024.

ak se ispale taktičke nuklearne radioaktivni oblaci gotovo sigurno neće doći do amerike ali će gotovo sigurno prekriti zapadnu europu ...

PH
Prosječni Hrvat
21:32 15.05.2024.

Kao bivša sovjetska repulika, na granici sa Rusijom odbaciti neutralnost, sporazum iz Minska i krenuti put NATOa. Koja logična i pametna odluka. Ne znam kako Meksiku nije pala na pamet da uđe u vojni savez sa Rusijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije