Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA NASILJA

Za najboljom na svijetu ludila cijela Jugoslavija, onda je otvorila dušu i šokirala potresnom pričom

Happy TV
30.04.2024.
u 14:20

- Šutjela sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila na Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu.

Legendarna jugoslavenska rukometašica Svetlana Ceca Kitić bila je žrtva obiteljskog nasilja. Dva puta službeno najbolja rukometašica svijeta je otvorila dušu i ispričala kako ju je tukao njen treći suprug Goran Bogunović.

- Šutjela sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga djeteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila na Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Puno je pio i bio je ljubomoran - rekla je Ceca Kitić svojedobno u razgovoru za magazin Glorija.

GALERIJA Hrvatski rukometaši saznali su protivnike na Olimpijskim igrama

1/7

Od svega što joj se događalo, kasnije se i razbolila.

- Već nekoliko godina imam problema sa štitnjačom, ali ne znam kada su točno počeli - istaknula je. Ona i Goran su se razveli, a od tada nema ni traga ni glasa njenom bivšem suprugu. 

Jedna od najljepših sportašica Bosne i Hercegovine svih vremena poznata je i po braku s legendarnim nogometašem Bakom Sliškovićem.

VEZANI ČLANCI:

- Najveći problem je bio taj što nismo bili dovoljno zreli za takav korak. I Blaž je imao nepunu 21 godinu i platili smo ceh te svoje mladosti. Jednostavno nam nije išlo jer smo bili nespremni. Sjećam se da sam kroz prozor pobjegla od njega i otišla roditeljima u Tuzlu - priznala je svojevremeno Svetlana.

Kitić danas ima 63 godine, u karijeri je za Jugoslaviju zabila 911 pogodaka te osvojila olimpijsko zlato i srebro, odnosno svjetsko srebro.

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

1/7

 

Komentara 6

Avatar Moodleen
Moodleen
15:31 30.04.2024.

Nije ludila cijela ....slavija, samo trofazni dio. Civilizacija ne. Osim kaj i neki tu civilizaciju i dan danas dave sa svojom, nikad prežaljenom ...

FR
franjo
15:45 30.04.2024.

Maknite se iz regije i Jugoslavije . Valjda imamo našu domovinu Hrvatsku. Možete pisati o poznatim iz Austrije , njemačke . Oni su u EU koja je njihova i naša domovina . Ne vraćajte nas na Balkan i neku regiju.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:32 30.04.2024.

Nikad čul !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije