Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU DENVERA

VIDEO Pogledajte Jokićevu raskošnu vilu! Na 12 tisuća kvadrata ima kino, teretanu, bazen

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Denver Nuggets
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS
1/3
02.05.2024.
u 17:26

Nikola Jokić ima petogodišnji ugovor vrijedan golemih 270 milijuna eura. Svojom izvrsnom igrom u Denver Nuggetsima došao je pod povećalo američkih medija, a neizostavna tema su njegove financije i ulaganja

Srpski košarkaš Nikola Jokić privlači puno pozornosti američkih medija svojim sjajnim igrama i jedinstvenim ponašanjima. Jedan je od najboljih košarkaša lige, a njegovi Denver Nuggetsi ponovo se bore za naslov prvaka NBA. Nerijetko je fokus na stavrima kojima se bavi izvan terena.

Poznato je kako je strastveni ljubitelj konja i konjskih utrka. Također, nerijetko su tema njegovi automobili, ludi provodi i neočekivani incidenti. Portal Realtor objavio je snimke Jokićeve vile u Cherry Hillsu, predgrađu Denvera. Zadnje broji 29 soba, a od Denvera je udaljeno oko 10 kilimetara.

Najbolji srpski košarkaš je vilu kupio krajem 2021. godine po cijeni od 4.5 milijuna eura. Ovo nije jedina Jokićeva nekretnina. Poznato je koliko voli provoditi vrijeme u rodnom mu Somboru. Tamo već ima jednu kuću, a prema pisanju spomenutog portala, gradi još jednu.

Njegova negretnina u Denveru ima 12 tisuća kvadratnih metara. U samoj građevini su bazen, teretana, apartman za goste i kino s 12 sjedala. Dakako, obzirom da Jokićev petogodišnji ugovor vrijedi čak 270 milijuna eura, ne čudi što se odlučio na ovakvu investiciju.

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

NBA: Playoffs-Los Angeles Lakers at Denver Nuggets
1/25

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:57 02.05.2024.

Navodno ima i poseban ormar za zbirku opanaka i čakšira.

PA
Pajdo
20:09 02.05.2024.

HAHAAHAAA.

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
18:37 02.05.2024.

Jokić i Dončić su največe europske zvijezde u istoriji NBA. Ako se sjetiš nekadašnjih Jugo zvijezda koje su u NBA igrale smiješne, nevažne I bijedne uloge rezervista ova dvojica sa vanzemaljci za sve njih po statusu, statistici I koš posebno zaradi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije