Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PONOS KLUBU

VIDEO Modrić u 'stavu mirno': Govor istinskog kapetana govori sve o moćnom Realu

Screenshot: Instagram
30.04.2024.
u 20:24

- To što sam član ovog kluba za mene je izvor ponosa. To što sam vaš kapetan je samo jedna stvar, zato što ste najbolji. Idemo do kraja - rekao je

Zanimljiva je snimka osvanula na društvenim mrežama, a ona proizlazi iz svlačionice madridskog Reala. Uoči jedne utakmice, kapetan kluba sa Santiago Bernabeua, Nacho Fernandez održao je emotivan govor svojim suigračima. Reklo bi se, Nacho nije svjetska zvijezda kao primjerice naš Luka Modrić, Toni Kroos ili Dani Carvajal, ali je istinski vođa Reala.

Nacho će na kraju sezone otići iz kluba, a tek će se vidjeti koliko će klubu nedostajati igrač takvog profila. U Realu je od dječačkih dana, a s 34 godine vodi glavnu riječ u momčadi. Tako je bilo i na nedavno održanom govoru. Svi suigrači slušali su ga pozorno, a u "stavu mirno" bio je i Luka Modrić.

Kad je Nacho pričao, svi su šutjeli, a na snimci se jasno čulo što ima za reći:

- To što sam član ovog kluba za mene je izvor ponosa. To što sam vaš kapetan je samo jedna stvar, zato što ste najbolji. Idemo do kraja - rekao je Nacho.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace Cheung (@graciedab)

Komentara 1

Avatar argus1000
argus1000
18:39 01.05.2024.

U stavu "mirno", hahaha. Halooo postoji stav "POZOR".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije