Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA ŠTETA

Veliki udarac za Hrvatsku: Bojan Bogdanović se teško ozlijedio, propustit će kvalifikacije za OI

Opatija: Trening hrvatske košarkaške reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
30.04.2024.
u 19:02

U velikom je pitanju i nastavak njegove karijere, s obzirom na to da još uvijek nema potvrđen ugovor za sljedeću sezonu. Nije poznato koliko će trajati oporavak od dvije operacije koje ga čekaju

Pred hrvatskom košarkaškom reprezentacijom ovog je ljeta kvalifikacijski turnir za odlazak na Olimpijske igre u Parizu. Hrvatska će kvalifikacije igrati u grčkom Pireju, a sad je sasvim jasno da u njima neće biti Bojana Bogdanovića, javljaju Sportske novosti.

Najbolji strijelac hrvatske košarkaške reprezentacije u povijesti i njen dugogodišnji stožerni igrač već se oprostio od nacionalne vrste, ali pretpostavljalo se da će ga izbornik Josip Sesar nagovoriti da ovog ljeta zaigra za Hrvatsku na važnom turniru. Ipak, to neće biti moguće, jer Bogdanović se teško ozlijedio na utakmici svojih New York Knicksa protiv Philadelphije u NBA doigravanju. Stradao je u duelu s Nicolasom Batumom i zaradio tešku ozljedu gležnja. 

Kada se momčad iz Philadelphije vratila u New York, magnetskom rezonancom utvrđeno je da je gležanj u lošem stanju i da će već u srijedu morati na operaciju. Jasno je da je za Bogdanovića sezona gotova, a na Bogdanovića tako neće moći računati ni New York ni hrvatska reprezentacija.

Nije operacija gležnja jedina na koju će Bogdanović ići. Od ranije ga već muči lijeva ruka, trpio je velike bolove na nekima od zadnjih utakmica, a na tu operaciju trebao bi ići kroz nekoliko tjedana. U velikom je pitanju i nastavak njegove karijere, s obzirom na to da još uvijek nema potvrđen ugovor za sljedeću sezonu. Nije poznato koliko će trajati oporavak od dvije operacije koje ga čekaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije