Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBROM DRUŠTVU

Mateo Kovačić objavom s posebnog mjesta oduševio pratitelje, fotka skupila brdo lajkova

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije
Luka Stanzl/PIXSELL
30.04.2024.
u 22:25

Poznato je da je Kovačić i inače veliki vjernik. Često uz sebe ima zastavu njegove župe iz Sesveta, a tijekom utakmica ispod dresa je znao nositi majicu s likom Gospe

Nema puno tjedana u sezoni u kojima nogometaši Manchester Cityja nemaju po dvije utakmice. Uz standardne prvenstvene oglede vikendon, za City je uobičajeno da igraju europska natjecanja ili kup-dvoboje preko tjedna. No, budući da su iz Lige prvaka ispali već u četvrtfinalu od Reala, a da je finale FA kupa na rasporedu tek u posljednjem tjednu sezone, mogli su si priuštiti još uvijek aktualni prvaci Europe malo odmora uoči same završnice sezone.

Na Instagramu se Mateo Kovačić, jedan od stožernih igrača Cityja pohvalio fotografijom iz poznatog francuskog svetišta Lourdes. Ondje je bio s obitelji, a na fotografiji je sa svojim sinčićem Ivanom. Ona je u svega pet sati nakon objave skupila gotovo 60 tisuća lajkova.

Poznato je da je Kovačić i inače veliki vjernik. Često uz sebe ima zastavu njegove župe iz Sesveta, a tijekom utakmica ispod dresa je znao nositi majicu s likom Gospe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije