Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUSTIO PET UTAKMICA

Hajduku se vraća Livaja. Zvijezda bijelih dočekat će povratak navijača na Poljud

Zagrijavanje uoči utakmice 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
02.05.2024.
u 19:07

Hajduk trenutačno ima 11 bodova manje od prvoplasiranog Dinama i 10 bodova manje od drugoplasirane Rijeke. Dinamo i Rijeka se u nedjelju susreću u derbiju koji bi mogao odlučiti prvaka ove sezone HNL-a, a Hajduku preostaje da bolje dovršiti sezonu

Hajduk će u nedjelju u utakmici 33. kola Hrvatske nogometne lige ugostiti Varaždin. Bijelima će se konačno vratiti kapetan i ključni igrač momčadi Marko Livaja. Osim toga, na splitski će stadion konačno moći doći vjerni navijači kluba. Podsjetimo, stadion je za gledatelje zatvoren zbog nereda nakon poraza od Dinama u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Dakako, mnogi su navijači dolazili gonjeni euroforijom zbog Hajdukovog sjajnog početka u utrci za naslov prvaka kojeg priželjkuju gotovo dva desetljeća. Pitanje je kakav će odaziv biti ovoga puta, to jest hoće li Poljud biti pun bez obzira na to što su bijeli ove sezone najizglednije ostali bez svih trofeja.

VIDEO Hajduk ima novog predsjednika!  Završio u zatvoru zbog Hajduka i Hrvatske, a poslije se okrenuo vjeri

Hajduk trenutačno ima 11 bodova manje od prvoplasiranog Dinama i 10 bodova manje od drugoplasirane Rijeke. Dinamo i Rijeka se u nedjelju susreću u derbiju koji bi mogao odlučiti prvaka ove sezone HNL-a. Hajduk će pak pokušati što bolje dovršiti sezonu pa krenuti u potragu za novim trenerom, igračkim pojačanjima i sportskim direktorom.

Marko Livaja se ozlijedio u derbiju protiv Dinama, a ozljeda ga je primorala da propusti pet utakmica. Čini se da bi sada trebao biti spreman za povratak na teren, čime bi snaga Hajdukovog napada mogla znatno skočiti. Tijekom ove sezone Livaja je zabio 10 puta i asistirao četiri puta.

GALERIJA Nevjerojatna utakmica na Poljudu! Hajduk petardom svladao Rudeš

Zagrijavanje uoči utakmice 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/7

Komentara 8

KR
kruti123
20:21 02.05.2024.

Retardakus na terenu, divljaci na tribinama---->NEPROCJENJIVO, to samo uličarski klubić s juga može...

Avatar CUBE
CUBE
23:51 02.05.2024.

Još nije sve gotovo, pogotovo sad kad nam se vratia Livaja. Ulica

Avatar barba_arba
barba_arba
23:34 03.05.2024.

Rezultati su samo trend, Livaja je legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije