Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispad protiv Athletic Bilbaa

Atletico Madrid kažnjen zbog navijača, rasistički su vrijeđali protivničkog igrača

FILE PHOTO: LaLiga - Atletico Madrid v Sevilla
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/3
01.05.2024.
u 14:03

Bio je to nastavak rasističkih skandala koji su se ove sezone nizali na stadionima španjolskih prvoligaša.

Nogometaši madridskog Atletica morat će posljednje dvije domaće ovosezonske utakmice u španjolskoj La Ligi odigrati pred djelomično zatvorenim tribinama zbog rasističkih uvreda.

Na utakmici posljednjeg kola u Madridu između Atletica i Athletic Bilbaa madridski navijači su na rasnoj osnovi vrijeđali gostujućeg igrača Nicu Williamsa zbog čega je tamošnji savez pokrenuo istragu i na kraju kaznio Atletico. Uz zatvaranje jednog dijela tribina Atletico će morati platiti i kaznu od 20.000 eura.

Bio je to nastavak rasističkih skandala koji su se ove sezone nizali na stadionima španjolskih prvoligaša.

Atletico je trenutačno četvrti na ljestvici, na poziciji koja osigurava iduće sezone igranje u elitnoj Ligi prvaka. Atletico ima šest bodova više od petoplasiranog Athletic Bilbaa.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije