Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dominic west

Zvijezda Krune o aferi s 20 godina mlađom kolegicom: 'Supruga i ja se sad šalimo s tim'

Foto: Netflix
1/14
01.05.2024.
u 21:50

U intervjuu za The Sunday Times, West je govorio o tome kako su se on i njegova supruga, krajobrazna dizajnerica Catherine Fitzgerald, nosili s medijskom burom koja je nastala nakon što je fotografiran kako ljubi svoju kolegicu Lily James (35) 2020. godine

Zvijezda serije "Kruna", glumac Dominic West (54) osvrnuo se na jedno od najtežih razdoblja u životu svoje obitelji. U intervjuu za The Sunday Times, West je govorio o tome kako su se on i njegova supruga, krajobrazna dizajnerica Catherine Fitzgerald, nosili s medijskom burom koja je nastala nakon što je fotografiran kako ljubi svoju kolegicu Lily James (35) 2020. godine. - Oklijevam govoriti u ime svoje žene jer je očito bilo užasno, posebno za nju - rekao je West na pitanje ima li dobrih stvari u njegovom "trenutku sramote". "Ali ponekad se šalimo s tim", dodao je. West se prisjetio kako su njih dvoje pronašli humor u novinskim izvještajima koji su pratili svaki njihov korak, rekavši da su "prikazivali ​​zajedništvo" svaki put kad bi izašli.

- Čak i ako smo samo tražili parking ili bilo što, čak i ako to ne može biti dalje od istine. I tako, kada izađemo, nekako kažemo: 'Hoćemo li pokazati zajedništvo?' - rekao je West, koji je incident nazvao "apsurdnom situacijom".

. Bilo je to jako stresno za moju suprugu i djecu, ali bilo je i lakših trenutaka. To je bilo najbolje što je proizašlo iz toga, stvarno - zaključio je glumac.

 

Naime, par je bio u braku deset godina u vrijeme kada je on viđen u Rimu kako se ljubi s Lily James, svojom kolegicom iz BBC-jeve miniserije "The Pursuit of Love", a Daily Mail je čak izvijestio da West na fotografijama ne nosi svoj vjenčani prsten. Nekoliko dana nakon što su fotografije objavljene, West i Fitzgerald, koji zajedno imaju troje djece, javno su pokazali zajedništvo pozirajući novinarima i ljubeći se ispred svoje kuće u Londonu. Također su predali paparazzima potpisanu i rukom napisanu poruku na kojoj je pisalo: "Naš brak je jak i još uvijek smo puno zajedno. Hvala."

James je, pak, odbila javno govoriti o incidentu kada su je novinari upitali o tome. "Ah, nisam baš voljna razgovarati o tome. Ima puno toga za reći, ali ne sada, bojim se", rekla je za The Guardian 2021.

Dodajmo da West u popularnoj seriji glumi jednu od glavnih uloga i to princa Charlesa tijekom najburnijeg razdoblja- onoga kada se princ i princeza razvode i Diana stradava.

VIDEO Tajči zapjevala "Dvije zvjezdice"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije