Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna glumica za večernji list

'Povijest te dodatno potrese kad shvatiš da je sve što znaš priča samo s jedne, zapadne strane'

30.04.2024.
u 20:00

"Simpatizer" je, naime, originalno objavljen kao roman 2015. u SAD-u, a godinu dana kasnije je za njega vijetnamsko-američki autor Viet Thanh Nguyen primio Pulitzerovu nagradu, pri čemu je naglasak stavljen na drukčiji način pripovijedanja priče o ratu koji je u razdoblju od 1955. do 1975. godine uzeo milijune života. Knjiga ne navija ni za jednu stranu, ali veoma emotivno iznosi obje priče te naglašava kompleksnost društvene situacije u Vijetnamu kroz povijest. Upravo je zato na seriji radio i sam autor knjige koje je svojim savjetima pomogao napraviti što vjerniju ekranizaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?