Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Dragica je u showu izgubila 30 kg, a nakon još 10 kg: Objavila snimke iz teretane i pokazala kako se promijenila

Foto: RTL
1/9
16.05.2024.
u 08:00

Bivša kandidatkinja drži se smjernica koje je naučila u showu, pa je nakon 'Života na vagi' izgubila još 10-ak kilograma. nedavno je objavila video dizanja utega. "Bravo, Dragice", "Svaka čast", komentirali su njezini pratitelji.

U šestoj sezoni 'Života na vagi', jedna od kandidatkinja bila je i Dragica Ceković. Dragica je u show došla sa 123 kilograma. Na finalnom vaganju imala je 30, 3 kg manje, a uspjela je izgubiti i 24, 9 posto tjelesne mase. Bivša kandidatkinja drži se smjernica koje je naučila u showu, pa je nakon 'Života na vagi' izgubila još 10-ak kilograma. nedavno je objavila video dizanja utega. "Bravo, Dragice", "Svaka čast", komentirali su njezini pratitelji.

Foto: Instagram

"Moji su treninzi svakim danom sve bolji, svaki dan idem u teretanu u Veliku Goricu. Tri dana treniram s trenerom, a tri dana kardio. Vježbam s trenerom zato što se tako osjećam sigurnije, da ne bih nešto pogrešno napravila", rekla je za RTL ranije.
Na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije svoje transformacije, a prije dva dana slikala se u kuhinji, u crnoj haljini i dobro se na fotografijama vidi da je kilograme uspjela izgubiti. Kazala je da je sama sebi najveća podrška. 

VEZANI ČLANCI:

"Najveća sam podrška sama sebi, pa je onda tu za mene moja obitelj. Suprug mi je velika podrška - iako prije showa nije vjerovao da ću uspjeti u svom naumu, danas vidim i čujem kako drugima s oduševljenjem priča o meni. Stare navike ostale su daleko iza mene."

Komentirala je i na višak kože koji mnogima ostaje nakon velikog gubitka kilograma. 
"Razmišljam i o višku kože koja mi smeta jer znam da se neće povući. Riješit ću to", zaključila je tada. 

VIDEO Tomislav Štengl: 'Mi ne znamo tko su ljudi koji sjede u europskim žirijima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije