Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNET NASILJE

Djevojka poznatog nogometaša zbog uvreda obrisala fotke s društvenih mreža, on je obranio

Foto: Declan Rice Instagram
1/7
01.05.2024.
u 22:40

Declan Rice i Lauren Fryer zajedno su još od srednje škole. Par je česti predmet javnih rasprava, uglavnom potaknutih razlikom u njihovom fizičkom izgledu. Lauren se nerijetko nalazi na meti izrugivanja, zbog čega je odlučila obrisati sve objave s Instagrama.

Mlada nogometna zvijezda Arsenala, Declan Rice (25), pored igračkog umijeća u fokus javnosti došao je zbog, u kontekstu nogometnih veza, nekonvencionalnog ljubavnog odabira. Naime, engleski reprezentativac već godinama je u sretnoj vezi s Lauren Fryer, koja izgledom prkosi ustaljenim stereotipima o ženama nogometaša kao mršavim manekenkama koje u izazovnim izdanjima iz prvih redova tribina bodre svoje odabranike. 

Na žalost, kako to obično biva, Lauren se zbog punašnije linije i estetskim zahvatima netaknutog lica našla na meti zlih komentara s društvenih mreža. Cijela situacija je eskalirala, zbog čega je djevojka nogometaša Arsenala odlučila obrisati sve objave sa svog profila na Instagramu

GALERIJA: Djevojka poznatog nogometaša zbog uvreda obrisala slike s društvenih mreža, on je obranio

1/10

Fryer, koja je Riceova ljubav iz dječačkih dana, vrijeđana je zbog svoje fizičke pojave, počevši od prosinca prošle godine kad je anonimni profil na društvenim mrežama poručio nogometašu da "može pronaći bolju djevojku". Pored ovog mogu se pronaći i brojni drugi komentari mržnje poput tvrdnji kako Rice ima niske standarde, a svi imaju isti cilj - poniziti Lauren koja je i majka njihovog 20-mjesečnog sina. 

Njezin profil na Instagramu otvoren je za javnost, a u kratkom roku nakon brisanja svih objava, od zajedničkih i samostalnih fotografija do videozapisa, broj pratitelja porastao je s 64 tisuće na preko 70. Taj čin koji označava protest žrtve vrijeđanja na osnovi fizičkog izgleda protiv zlostavljača, prema svemu sudeći naišao je na podršku.

Foto: Instagram screenshot
 

Declan izaziva pozornost javnosti jer se ne uklapa predrasude o nogometašima i manekenkama, a svoj ljubavni odabir srčano brani. Tako je na nedavnoj konferenciji za medije zlim jezicima poručio da se bave svojim životima te Lauren pohvalio da je lijepa, draga, duhovita i prije svega ljubav njegovog života.

VEZANI ČLANCI:

 

- Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga - rekao je 25-godišnji Englez, koji je 2022. postao otac sina Judea. Komentare na društvenim mrežama ne čita, a tvrdi da nakon rođenja djeteta njegova ljubav prema Fryer samo raste.

Povrijeđenoj djevojci podršku je pružila i reality zvijezda i bivša sudionica showa Love Island, Liberty Poole. Ona je na svojim Instagram pričama napisala: - Što se dogodilo sa slavljenjem različitih oblika tijela i prihvaćanjem različitosti? Današnji standardi ljepote nisu realistični i svi su poludjeli zbog društvenih mreža. Pričat ću o ovome dok postojim. Vrijeme je za promjenu, ovako ne možemo dalje - poručila je.  

Inače, Declan i Lauren zajedno su još od srednje škole, a na njegovim utakmicama redovno ga podržava s tribina. Zajedno žive u Londonu gdje Rice igra za nogometni klub Arsenal. Iako preferiraju svoju vezu držati u privatnosti, par se u prisnom izdanju pojavio na festivalu u Readingu 2021. godine i tako definitivno potvrdio vezu.    

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije